Tilauskalusteet  
 

 » Julkitilakalusteet

» Kodinkalusteet

Valmistamme julkistentilojen kiintokalusteita mittatilaustyönä yleensä arkkitehtien ja suunnittelijoiden piirrustusten mukaan.

Asiakkaitamme ovat mm. koulut, päiväkodit, sairaalat, ravintolat, pankit ja optikkoliikkeet. Päiväkotikalusteissa meillä on muutamia omia malleja, kuten lasten kaappisänky ja lasten naulakko ja kenkäteline.
Ne on suunniteltu yhteistyössä päivähoitohenkilökunnan kanssa ja heidän toiveitaan huomioiden. Näissä laitoskalusteissa tärkeimmät kriteerit ovat tuotteiden turvallisuusnäkökohdat, kestävyys ja hoitohenkilökunnan työergonomia.

Myös kaikki muut lastenkalusteet kuten laulupenkit, säilytyskalusteet, leikkisermit, vauvanhoitopöydät ja lokerikot kuuluvat tuotantoomme. Meiltä saatte myös täydellisen asennuspalvelun.

Yksityisille asiakkaille valmistamme mittatilaustyönä kaikki kodin kalusteet, kuten keittiöt, kylpyhuonekalusteet, liukuovikaapistot, kirjahyllyt, TV-tasot, sekä vaativammatkin erikoispuutyöt.

Myös vanhanajan keittiöt kuuluvat tuotantoomme. Näiden rungot valmistetaan kokonaan koivusta tai huonekalulaatuisesta koivuvanerista ja kokonaisuus täydennetään perinteisillä huulletuilla puuovilla tai kokonaan rungon sisään menevillä ovilla.
Toteutamme vaativammankin asiakkaan tarpeet ja toiveet helposti ja joustavasti. Ammattitaitoiset puuseppämme valmistavat kaikki mittatilauskohteet yksittäisestä kaapista aina isoihin kalusteprojekteihin saakka, huolellisesti ja laadukkaasti asiakkaan tyytyväisyyden ollessa meille ykkösasia.

Halutessanne asennamme myös kaikki kalusteet teille avaimet käteen periaatteella, jolloin voitte hyödyntää kotitalousvähennyksen asennuksen hinnasta.